twitter
rss

Την Παρασκευή 16/11/2018 και ώρα 09:00 π.μ.  πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση, για την 45η Επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973.
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι μαθήτριες (στο τμήμα όλα κορίτσια είναι) της Ε΄τάξης, με τη βοήθεια του δασκάλου τους, κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου. Τη μουσική επιμέλεια της γιορτής είχε η κ. Ελένη Τόλκα καθηγήτρια των Γαλλικών.
Τα χείλη όλων μας σιγοψιθύρισαν γι' άλλη μια φορά πολυαγαπημένα τραγούδια, που συνδέθηκαν με την εξέγερση του Πολυτεχνείου και μας συγκίνησαν άπειρες φορές.
Ο ξεσηκωμός των φοιτητών ενάντια στη χούντα μπορεί να λειτουργήσει  ως πρότυπο, ως μάθημα δημοκρατίας και ασυμβίβαστου αγώνα για την ελευθερία, την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, το δικαίωμα όλων μας να ζούμε ως άνθρωποι.
Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, στον υπεύθυνο δάσκαλο  κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο  και στη δασκάλα των Γαλλικών κ. Τόλκα Ελένη, η οποία συνόδευσε με το αρμόνιο στα τραγούδια τη χορωδία των μικρών μαθητριών και μας ταξίδεψαν στο κλίμα εκείνων των ταραγμένων ημερών.